گیربکس نیسان ایکس تریل

به دلیل نوسان قیمت‌ها، برای اطلاع دقیق از قیمت‌ها و سفارش محصول با شماره‌ی ۰۹۱۲۷۶۹۸۹۸۲ تماس بگیرید.
تماس بگیرید
آماده ارسال
نقد و بررسی اجمالی

قیمت روز گیربکس نیسان ایکس تریل

نوساناتی که این روزها در بازار داخلی کشور وجود دارد سبب شده تا قیمت محصولات مختلف از جمله گیربکس نیسان ایکس تریل مدام در حال تغییر و تحول باشد. لذا نمی‌توان اطلاعات دقیقی در مورد قیمت روز این دسته از گیربکس‌ها ارائه نمود. علاوه بر این پارامترهای مختلفی در تعیین قیمت گیربکس نیسان ایکس تریل نقش دارند و بدون در نظر گرفتن آن‌ها نیز، ارائه اطلاعات دقیقی از قیمت گیربکس خودروی ایکس تریل امکان پذیر نمی‌باشد.

کیفیت گیربکس یکی از مهمترین پارامترها در تعیین قیمت گیربکس نیسان ایکس تریل به حساب می‌آید. علاوه بر این نوع گیربکس و برند تولید کننده آن نیز در تعیین قیمت این دسته از قطعات اتومبیل نقشی کلیدی را بازی می‌کنند. لازم به ذکر است که شیوه عرضه گیربکس، میزان عرضه و تقاضا و عواملی از این دست نیز در قیمت گذاری این قطعات نقش دارند.

گیربکس هاب یکی از مراکز معتبر فعال در زمینه عرضه انواع مختلف گیربکس خودرو است. از طریق شماره تلفن‌های موجود در سایت گیربکس هاب می‌توانید با مشاورین فروش ما ارتباط گرفته و از قیمت فروش گیربکس نیسان ایکس تریل در بازار داخلی مطلع شوید.

 

 

قیمت گیربکس نیسان ایکس تریل
قیمت گیربکس نیسان ایکس تریل

 

گیربکس نیسان ایکس تریل و ویژگی های آن

گیربکس نیسان ایکس تریل از نوع گیربکس‌های اتوماتیک شش دنده است. این گیربکس‌ها از سیستم CVT استفاده می‌کنند در نتیجه از راندمان بالایی برخوردار هستند. رانندگی مطمئن و ایمن و عملکرد مناسب در شرایط ناگهانی یکی از مهمترین مزایای گیربکس‌های CVT خودرو نیسان ایکس تریل به حساب می‌آید. علاوه بر این، گیربکس خودرو نیسان ایکس تریل با بهینه کردن شرایط گیربکس و موتور خودرو موجب کاهش میزان مصرف سوخت این خودروها می‌شود که مزیتی قابل توجه است. کاهش میزان لرزش و صدای گیربکس در حین تغییر دنده و تعویض دنده نرم و راحت از جمله‌ی دیگر مزیت‌های گیربکس CVT نیسان ایکس تریل به حساب می‌آید.

با این وجود قیمت بالا یکی از مهمترین مشکلات گیربکس نیسان ایکس تریل است. علاوه بر این، گیربکس‌های CVT نیسان ایکس تریل نسبت به گیربکس‌های اتومات معمولی از حساسیت بالاتری برخوردار هستند. در نتیجه نگهداری آن‌ها کمی سخت‌تر است و برای بهبود عملکرد و افزایش طول عمر گیربکس باید آن را به صورت دوره‌ای سرویس کنید.

با تمام این موارد، گیربکس نیسان ایکس تریل یکی از بهترین انواع گیربکس‌های اتومات موجود در بازار داخلی است که از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا در زمینه تولید گیربکس بهره می‌برد.

 

 

گیربکس نیسان ایکس تریل
گیربکس نیسان ایکس تریل

 

روغن گیربکس نیسان ایکس تریل و زمان تعویض آن

حجم روغن گیربکس نیسان ایکس تریل چیزی در حدود 8.5 لیتر می‌باشد. گرید کیفی روغن گیربکس استفاده شده در این خودروها 75W80 است. در هنگام تعویض روغن گیربکس، بخش قابل توجهی از روغن در گیربکس باقی می‌ماند و نمی‌توان تمامی آن را تعویض نمود.

در خصوص زمان تعویض روغن گیربکس نیسان ایکس تریل لازم به ذکر است که پس از طی مسافتی در حدود ۵۰ هزار کیلومتر، بهتر است که روغن گیربکس را تعویض کنید. علاوه بر این، در هنگام تعویض روغن گیربکس حتماً فیلتر گیربکس را همراه روغن عوض کنید، زیرا نقش بسیار مهمی در بهبود عملکرد گیربکس دارد.

 

آشنایی با مهمترین انواع گیربکس اتومات

گیربکس اتومات، یکی از مهمترین انواع گیربکس در خودروهای سواری به حساب می‌آید. گیربکس اتوماتیک دارای انواع مختلفی است که مهمترین آن‌ها عبارتند از:

گیربکس اتوماتیک CVT: گیربکس اتوماتیک CVT که با نام سیستم انتقال متغیر پیوسته نیز شناخته می‌شود، با گیربکس‌های اتوماتیک معمولی تفاوت زیادی دارد. در این گیربکس‌ها از پولی یعنی تسمه و قرقره به جای چرخ دنده فولادی جهت تعویض دنده استفاده می‌کنند. این اتفاق سبب عملکرد بهتر موتور خودرو و بهینه شدن دور گیربکس می‌گردد و در نتیجه طول عمر گیربکس خودرو را افزایش می‌دهد.

گیربکس اتومات دبل کلاچ: این دسته از گیربکس‌ها ترکیبی از گیربکس خودکار و دستی هستند. برای گیربکس دبل کلاچ، مبدل گشتاور (تورک کانورتور) طراحی نشده است. لذا برای تغییر دنده خودرو راننده باید از دو شیفت جداگانه استفاده نماید. یکی از این شیفت‌ها برای دنده‌های زوج و دیگری برای دنده‌های فرد طراحی شده‌اند. هر کدام از این شیفت‌ها کلاچ مختص خود را دارند.

گیربکس تیپ ترونیک: گیربکس اتومات تیپ ترونیک یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین انواع گیربکس‌های اتومات به شمار می‌آید و به احتمال زیاد در برخی از خودروهای موجود در بازار داخلی این گیربکس‌ها را مشاهده کرده‌اید. عملکرد این گیربکس‌ها به گیربکس‌های دستی شباهت زیادی دارد. با این وجود، در این سیستم از یک مبدل گشتاور استفاده شده که وظایف کلاچ خودرو را بر عهده دارد. گیربکس تیپ ترونیک به کاربر این امکان را می‌دهد که هم به صورت دستی و هم به صورت اتوماتیک دنده خودرو را عوض کند. لذا برای اشخاصی که به دنبال داشتن کنترل بیشتر بر روی خودرو هستند و می‌خواهند دنده را به صورت دستی تعویض کنند، این دسته از گیربکس‌های اتوماتیک گزینه مناسبی به شمار می‌آیند.

گیربکس نیمه اتوماتیک: این دسته از گیربکس‌های اتومات که از آنها با نام سیستم انتقال نیمه اتوماتیک نیز یاد می‌شود، دارای یک کلاچ معمولی به همراه سیستم تنظیم دنده هستند. با این وجود، در این گیربکس‌ها، تعویض دنده خودرو به صورت اتوماتیک و با استفاده از عملگرها، پردازنده‌ها و سایر سیستم‌های کامپیوتری خودرو صورت می‌گیرد. گیربکس‌های نیمه اتوماتیک، در بزرگراه‌ها عملکرد مناسبی دارند اما در مناطق شهری از عملکرد نامنظم و ضعیفی برخوردار هستند.

 

فروش انواع گیربکس نیسان ایکس تریل

پیشرفت تکنولوژی سبب شده تا عرضه اینترنتی یکی از مهمترین روش‌های فروش محصولات مختلف از جمله فروش گیربکس و قطعات یدکی خودرو باشد. عرضه مستقیم محصول و حذف واسطه‌ها و در پی آن، کاهش قیمت تمام شده‌ی گیربکس یکی از مهمترین مزایای عرضه اینترنتی قطعات یدکی خودرو به حساب می‌آید.

گیربکس هاب یکی از مراکز معتبر عرضه و فروش انواع گیربکس خودرو از جمله گیربکس نیسان ایکس تریل است. لذا از همین طریق می‌توانید برای خرید این دسته از گیربکس‌های خودرو اقدام نمایید.

 

فروش گیربکس نیسان ایکس تریل
فروش گیربکس نیسان ایکس تریل

جمع بندی

گیربکس نیسان ایکس تریل یکی از گیربکس‌های اتوماتیک شش دنده است که از عملکرد و کیفیت قابل قبولی برخوردار می‌باشد. این گیربکس‌ها از سیستم CVT بهره می‌برند که موجب بهبود عملکرد گیربکس شده و کاهش مصرف سوخت را به همراه دارد. طول عمر بالا و عملکرد دقیق در شرایط ناگهانی و حساس از جمله‌ی مهمترین مزایای این گیربکس‌ها به شمار می‌آید.

با این وجود، قیمت بالا، حساسیت بیشتر نسبت به گیربکس‌های معمولی و سخت بودن تعمیر آن‌ها از جمله‌ی مهمترین مشکلات گیربکس نیسان ایکس تریل است.

 

از سایت گیربکس هاب می‌توانید گیربکس و قطعات گیربکس را تهیه کنید. لیست فروش گیربکس و قطعات گیربکس و روغن گیربکس:

پرسش و پاسخ

هیچ پرسشی یافت نشد

    برای ثبت پرسش، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

    نقد و بررسی